Knjige

Prikazuje 1–12 o 27 rezultata

 • KNEIPP OD A DO Ž

  290,00 Kn 261,00 Kn

  Kneipp od A do Ž

  Načinjen je poput leksikona i informira vas o najvažnijim zdravstvenim tegobama te mogućnostima njihovog rješavanja pomoću Kneippovih metoda liječenja. U slučaju kad samoliječenje nije dovoljno, savjetima vas upućuje na konzultacije s vašim osobnim liječnikom.

   

 • DOLINA STRAHA

  178,00 Kn

  DOLINA STRAHA

  Postoji li kakva povezanost između okrutnog ubojstva u Engleskoj i strahota koje su se u prošlosti odigravale s druge strane oceana? Sherlock Holmes i ovaj će na put dati nedvosmislene odgovore.

 • Makeupom do novog izgleda

  280,00 Kn 139,00 Kn

  makeupom do novog izgleda

  ROBERT JONES SVJETSKI JE PRIZNAT I STRUČNJAK ZA MAKEUP i pokazat će vam kako da otkrijete svoju ljepotu – bez operacija, bolnih i skupih zahvata ili opasnih injekcija Zavirite u knjigu i pronađite desetine zapanjujućih “prije i poslije” transformacija – u kojima smo koristili samo umijeće stavljanja makeupa .

 • 101 Pseći trik

  179,00 Kn

  101 pseći trik

  Priručnik zajedno s karticama i DVD-om predstavlja vodič za samostalno treniranje psa u skladu s vašim vlastitim mogućnostima! Knjiga Pseći trikovi s priručnikom za trening poziva vas da naučite 30 tradicionalnih trikova i pritom bilježite napredak u učenju. Priručnik: naučite temeljne koncepte u treningu pasa i primijenite ih u učenju 30 različitih trikova.

 • Bajke koje volim

  249,00 Kn

  BAJKE koje volim

  Za ovu knjigu bajki i priča odabrali smo one s najviše čarolije, nastale u različitim kulturama i u različitim podnevljima, a koje su do sad rijetko objavljene. Uz njih ćete pronaći i neke bajke poznatih svjetskih pisaca, a sve su popraćene bogatim orginalnim ilustracijama.

 • Enciklopedija začina…

  199,00 Kn

  Enciklopedija začina i začinskih mješavina

  ENCIKLOPEDIJA ZAČINA I ZAČINSKIH MJEŠAVINA S DOBRO ZAČINJENOM KUHARICOM Začini i začinske mješavine pomoći će svakom kuharu , kako iskusnome , tako i početniku da svojim jelima udahne novi život, strast i pokret.

 • Pseći trikovi s priručnikom za trening + DVD

  199,00 Kn

  Pseći trikovi s priručnikom za trening

  Priručnik zajedno s karticama i DVD-om predstavlja vodič za samostalno treniranje psa u skladu s vašim vlastitim mogućnostima! Knjiga Pseći trikovi s priručnikom za trening poziva vas da naučite 30 tradicionalnih trikova i pritom bilježite napredak u učenju.

 • Ne hvala! Više ne pušim

  79,00 Kn

  NE HVALA! Više ne pušim

  autor: Neven Borić

  Ne hvala! Više ne pušim je cjeloviti prirucnik i program koji vam na temelju najnovijih znastvenih spoznaja te ljudske psihologije daje mogućnost da konačno budete uspješni i jednom zauvjek kažete:Ne hvala! Više ne pušim

 • Uspješna prevencija i liječenje visokog krvnog tlaka

  79,00 Kn

  Uspješna prevencija i liječenje VISOKOG KRVNOG TLAKA

  Pri liječenju visokog tlaka ne postoji samo jedan određeni postupak koji se primjenjuje u većini slučajeva. Često je visoki krvni tlak povezan i s drugim tegobama i oboljenjima koja se mogu javiti kod neke osobe, pa se u skladu s time i određuje i način liječenja koji predstavlja kombinirano djelovanje.

 • I uz dijabetes uživamo u životu

  99,00 Kn

  I uz dijbetes uživamo u životu

  Dijabetes – medicinski poznat i pod nazivom diabetes mellitus – je skupina bolesti koje utječu na način na koje tijelo koristi šećer u krvi (glukozu). Taj je šećer bitno važan za vaše zdravlje, jer je glavni izvor goriva za organizam.

 • Alergije i kako se s njima učinkovito nositi

  99,00 Kn

  Alergije i kako se s njima učinkovito nositi

  Jedna od najučestalijih zdravstvenih tegoba danas su alergije. Ovaj je priručnik dobrodošao svakome tko ima zdravstvenih tegoba prouzročenih bilo kojom vrstom alergije. Pruža čitatelju jasne, jednostavne i učinkovte savhjete kako se nositi s ovom bolesti.

 • Južna zvijezda, potraga za nestalim dijamantom

  178,00 Kn

  Potraga za nestalim dijamantom

  Na ležaju od bijelog pamuka, jedan ogromni crni kristal bacao je iz svojih prizmi plamene zrake, tako da se činilo kako je njime osvjetljen cijeli laboratorij. Kombinacija boje tinte uz savršeno prirodni dijamantni sjaj i neusporedivu snagu lomljenja zraka izazivala je čudesan i uzbudljivi utisak.

   

1 2 3