autor Elvis Duspara

 • NANOVO ROĐEN

  99,00 Kn

  NANOVO ROĐEN

  Ilija je mladi poduzetnik koji zbog uspjeha izgubi svezu sa stvarnošću. Nakon tragedije u obitelji, kad sve izgleda izgubljeno, nalazi se u besmislu svoga postojanja. tražeći istinu dobiva mir i sigurnost koju može dati jedino Isus Krist.

 • BUDI opominji TJEŠI

  99,00 Kn

  BUDI opominji TJEŠI

  Elvisa Dusparu ne moraš voljeti, a još manje u svemu se s njim slagati, ali svakako ga vrijedi čitati i pokušati pročitati. On je pojava! On je kao propuh nakon razbijena prozora, uporan kao automatska budilica koja te budi dok te ne probudi, koja te izaziva na raspravu i duhovni megdan.

 • ZA DOM SPREMNI!

  69,00 Kn

  ZA DOM SPREMNI!

  Pred vama je zbirka tekstova domoljubne tematike koje sam pisao neko vrijeme i, kada razmišljao koji bi bio zajednički nazivnik tim tekstovima, uvijek bih se vraćao na tri riječi koje neprijateljima lede krv u žilama – Za dom spremni!

 • KRUG zemaljski

  199,00 Kn

  KRUG zemaljski

  U današnje vrijeme svi ljudi prolaze kroz proces obrazovanja, no nisu niti svjesni da je to zapravo religijski sustav babilonaca koji su stalnoj pobuni protiv Boga Stvoritelja još od samih početaka čovječanstva.Na taj način nameće se lažna slika svijeta koja u konačnici ima za cilj  udaljiti čovjeka od Boga. Naime ,obrazovanje je skup podataka koje naučimo na pamet, za koje smo uvjereni da su istiniti.