Neven Borić

 • Ne hvala! Više ne pušim

  79,00 Kn

  NE HVALA! Više ne pušim

  autor: Neven Borić

  Ne hvala! Više ne pušim je cjeloviti prirucnik i program koji vam na temelju najnovijih znastvenih spoznaja te ljudske psihologije daje mogućnost da konačno budete uspješni i jednom zauvjek kažete:Ne hvala! Više ne pušim

 • Uspješna prevencija i liječenje visokog krvnog tlaka

  79,00 Kn

  Uspješna prevencija i liječenje VISOKOG KRVNOG TLAKA

  Pri liječenju visokog tlaka ne postoji samo jedan određeni postupak koji se primjenjuje u većini slučajeva. Često je visoki krvni tlak povezan i s drugim tegobama i oboljenjima koja se mogu javiti kod neke osobe, pa se u skladu s time i određuje i način liječenja koji predstavlja kombinirano djelovanje.

 • I uz dijabetes uživamo u životu

  99,00 Kn

  I uz dijbetes uživamo u životu

  Dijabetes – medicinski poznat i pod nazivom diabetes mellitus – je skupina bolesti koje utječu na način na koje tijelo koristi šećer u krvi (glukozu). Taj je šećer bitno važan za vaše zdravlje, jer je glavni izvor goriva za organizam.

 • Alergije i kako se s njima učinkovito nositi

  99,00 Kn

  Alergije i kako se s njima učinkovito nositi

  Jedna od najučestalijih zdravstvenih tegoba danas su alergije. Ovaj je priručnik dobrodošao svakome tko ima zdravstvenih tegoba prouzročenih bilo kojom vrstom alergije. Pruža čitatelju jasne, jednostavne i učinkovte savhjete kako se nositi s ovom bolesti.

 • Zimnica za prste polizat

  99,00 Kn

  Zimnica za prste polizat

  Priroda nam tijekom godine svo vrijeme donosi plodove, a u intervalima u kojima u našem podneblju nema nekog sezonskog povrća ili se teže može nabaviti u trgovinama preostaje nam da ga sačuvamo u obliku zimnice.