Alergije i kako se s njima učinkovito nositi

13,14

Alergije i kako se s njima učinkovito nositi

Jedna od najučestalijih zdravstvenih tegoba danas su alergije. Ovaj je priručnik dobrodošao svakome tko ima zdravstvenih tegoba prouzročenih bilo kojom vrstom alergije. Pruža čitatelju jasne, jednostavne i učinkovte savhjete kako se nositi s ovom bolesti.

SKU: 953-99216-6-6 Kategorija: Oznake: ,

Opis

Za alergije je teško povjerovati kako međusobno nepovezane stvari poput  školjaka, peludi, životinja, pčelinjeg otrova, kikirikija i plijesni mogu biti potencijalni izvor iste vrste  problema. Ono što je zajedničko tim tvarima jest da su one uobičajeni alergeni – mogu izazvati alergijske reakcije kod nekih ljudi.

S toliko  mnogo tvari koje su u stanju  izazvati toliko mnogo teškoća, ne čudi da su alergijske bolesti među najbrojnijim uzročnicima bolesti. Alergije pogađaju svako peto dijete i odraslog, s jednakom učestalošću među ženama i muškarcima. Milijuni ljudi pate od teškoća s gornjim dišnim putevima zbog peludi koja se prenosi zrakom. Učestalost je alergija i na mačke te razvoj snažnih alergijskih reakcija na ubode insekata. Alergije na hranu  manje su  proširene – dok otprilike svaka treća osoba tvrdi da ima alergiju na hranu, otprilike samo tri do osam posto djece mlađe od tri godine te jedan posto  odraslih imaju stvarne alergijske rekcije hranu.

Narudžbenica: Alergije i kako se s njima učinkovito nositi

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

    Polja označena zvijezdicom (*) su obavezna.