Rasprodano

Enciklopedija začina…

26,41

ENCIKLOPEDIJA ZAČINA I ZAČINSKIH MJEŠAVINA S DOBRO ZAČINJENOM KUHARICOM Začini i začinske mješavine pomoći će svakom kuharu , kako iskusnome , tako i početniku da svojim jelima udahne novi život, strast i pokret.

Nema na zalihi

SKU: 953-99216-5-9 Kategorija: Oznake: , ,

Opis

Danas nam se pruža jedinstvena mogućnost da uživamo u obilju začina i začinskih mješavina iz svih krajeva svijeta i da tako putem naših osjetila otputujemo u daleke krajeve i u svoj dom unesemo tragove drugih kultura.
Začini su u prošlosti bili od velike važnosti , čak su se zbog njih vodili i ratovi , a važni ostaju i danas , jer svakom kuharu pružaju mogućnost da kroz njih izrazi svoju osobnost te svojim gostima pruži zadovoljstvo i uživanje u različitosti.

Začini nam omogućuju i suptilno upoznavanje drugih kultura i svijeta u cjelini , a ujedno nam pomažu da razvijemo i vlastitu kreativnost .
Ova knjiga sastoji se od nekoliko dijelova , a između ostaloga uključuje; * enciklopedijski popis začina s ilustracijama koji uključuje većinu poznatih svjetskih začina , njihov izgled , podrijetlo , način korištenja i najčešća imena * enciklopedijski popis začinskih mješavina s ilustracijama raspoređenih prema dijelovima svijeta u kojem se koriste * bogato ilustrirane recepte u kojima se koriste neki od obrađenih začina i začinskih mješavina * kazalo začina i začinskih mješavina.

Narudžbenica: Enciklopedija začina...

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

    Polja označena zvijezdicom (*) su obavezna.