Klinci pitaju ŠTO JE NOVAC?

11,81

NOVO!

Robna razmjena i počeci trgovine, podrijetlo novca, što je sve kroz povijest služilo kao novac, 5 uvjeta koje sredstvo treba ispuniti kako bi služilo kao novac, suvremena sredstva plaćanja.

SKU: 978-953-7881-24-5 Kategorija: Oznake: , ,

Opis

Kroz edukativnu i zabavnu slikovnicu „Što je novac“ vode nas klinci Tina i Roko, djevojčica i dječak koji žele znati i nailaze na nekog tko zna. To je profesor Hitromislić koji ih provodi poviješću i zgodu po zgodu objašnjava i informira na koji način danas, kad imamo nekoliko novčića, možemo bez problema doći do slasna peciva, a na koji način su plaćali naši daleki preci. Profesor objašnjava kako je moralo doći

do suvremena sredstva plaćanja u obliku kovanica i papirnatih novčanica i na duhovit način objašnjava davnu robnu razmjenu koja bi u ovom sadašnjem, brzom i tehnologijom pretrpanom životu bila nemoguća i smiješna. Serija edukativnih, no ne zato i manje zanimljivih i djeci privlačnih slikovnica, klincima na privlačan i jednostavan način donosi istine i znanje koje mogu iznova usvajati i zaboravljivi odrasli ili oni odrasli koji te istine i znanja nisu usvojili kad je bilo vrijeme. U epizodi „Što je novac“ uz razigrane i koloristički upečatljive ilustracije i najmanja će djeca shvatiti otkud i zašto novčići u njihovim rukama.

Narudžbenica: Klinci pitaju ŠTO JE NOVAC?

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

    Polja označena zvijezdicom (*) su obavezna.