Ne hvala! Više ne pušim

9,99

NE HVALA! Više ne pušim

autor: Neven Borić

Ne hvala! Više ne pušim je cjeloviti prirucnik i program koji vam na temelju najnovijih znastvenih spoznaja te ljudske psihologije daje mogućnost da konačno budete uspješni i jednom zauvjek kažete:Ne hvala! Više ne pušim

SKU: 953-7881-00-9 Kategorija: Oznake: , ,

Opis

Ovaj priručnik nasto je kao želja da se na jednom mjestu sakupi što više podataka koji su rezultat najnovijih medicinskih, statističkih i socioloških istraživanja koji nam svi zajedno pružaju kompletniju sliku o problemu ovisnosti o pušenju. Problem pušenja ne može se tretirati samo kao osobni ili medicinski problem, jer zahvća i mnoga druga područja čovjekovog života.

Sve više ptvrđuje činjenicu da porastom svijesti o vlastitom zdravlju i brizi o vlastitoj okolini pušenje o mnogim sredinam prepoznavati kao vrlo nametljiva i nezdrava praksa, jer se najčešće ne dotiče samo osoba ovisne o nikotinu. U pitanju je i odnos s partnerom, obitelji , prijateljima ili čak i kućnim ljubimcima.

Koliko je god na prvi pogled želja koja sve pušače vodi da zapale novu cigaretu jača od oslobađanja od ove navike, u svima nama postoji ogroman potencijal volje i svijesti da svoj naum i ostvarimo.

Nadamo se da će ovaj  priručnik pomoći Ne hvala! više ne pušim. Autor:Neven Borić u vašim namjerama da krenete u novi život punim plućima, a svoja pozitivna iskustva podjelite i s drugima.

Narudžbenica: Ne hvala! Više ne pušim

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

    Polja označena zvijezdicom (*) su obavezna.