Zdravlje iz košnice

15,79

Med, baš kao i druge pčelinje proizvode o kojima pišemo u ovom priručniku (propolis, matična mliječ…), ubrajamo u jednu zdravu hranu koja do potrošača dolazi u svom prirodnom obliku, bez ikakvih dodataka i aditiva.

SKU: 978-953-7804-00-8 Kategorija: Oznake: ,

Opis

Med i matična mliječ proizvodi su koji jačaju organizam, pomažu kod niza fizičkih i psihičkih tegoba, obnavljaju odnos vraćaju energiju…

Propolis je prirodni antibiotik koji ljekovito djeluje na mnoge zdravstvene tegobe (primjerice, bolesti bubrega, jetre, očiju…). Preventivnom upotrebom propolisa podižemo imunitet organizma u cijelosti. Mnoga istraživanja novijeg datuma potvrđuju čak i antitumorsko djelovanje propolisa.

Cvjetni prah, odnosno pelud, istinski dar prirode. Njegovom redovitom upotrebom jača se imunitet, ublažavaju se posljedice stresa te obnavlja energija.

Tu je zatim matična mliječ kao prirodni imunostimulator koji povećava otpornost na bolesti, štiti krvožilni sustav i regulira krvni tlak te također daje snagu te također daje snagu i jača izdržljivost organizma. U knjizi vas upoznajemo i sa drugim pčelinjim proizvodima poput pčelinjeg voska i otrova, te relativno slabo znanim mumiom.

Narudžbenica: Zdravlje iz košnice

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

    Polja označena zvijezdicom (*) su obavezna.