LOVAČKO ORUŽJE NEKAD I DANAS

39,82

NOVO!

Iz tiska je izašla kjniga pod naslovom LOVAČKO ORUŽJE NEKAD I DANAS autora Rade Stojadinovića, poznatog hrvatskog sudskog vještaka za oružje i balistiku.

Na 436 stranica tvrdo uvezane knjige s preko 500 slika, crteža, tablica i jednadžbi, prikazan je razvojni put baruta, streljiva i vatrenog oružja od drevne Kine do današnjih dana.

SKU: 978-953-49826-0-0 Kategorija:

Opis

Iz tiska je izašla knjiga pod naslovom LOVAČKO ORUŽJE NEKAD I DANAS autora Rade Stojadinovića, poznatog hrvatskog sudskog vještaka za oružje i balistiku.

Autor je i urednik knjige, a izdavač tvrtka Balina d.o.o. iz Splita.

Na 436 stranica tvrdo uvezane knjige s preko 500 slika, crteža, tablica i jednadžbi, prikazan je razvojni put baruta, streljiva i vatrenog oružja od drevne Kine do današnjih dana.

Prva trećina knjige obrađuje povijest, a ostali sadržaj razvoj suvremenog baruta, inicijalnih kapisli, streljiva i lovačkog oružja.

Knjiga je namjenjena lovcima, strijelcima i ljubiteljima oružja. Dobar dio sadržaja knjige posvećen je lovnoj balistici, dnevnoj i noćnoj optici, prigušivačima zvuka, punjenju streljiva, nesrećama u lovu i vještačenjem tih nesreća.

Knjiga ne sadrži opise pojedinog streljiva, oružja, optike i sl. jer to danas više nema smisla, kada su informacije o tome dostupne na internetu.

Knjiga se više bavi postankom tih stvari, predstavalja pronalazače, konstruktore i općenito početke i daljnji razvoj onoga što je vezano za vatreno oružje te njegovu primjenu u lovu i streljaštvu.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “LOVAČKO ORUŽJE NEKAD I DANAS”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Narudžbenica: LOVAČKO ORUŽJE NEKAD I DANAS

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

    Polja označena zvijezdicom (*) su obavezna.