Naklada Selman

Prikazuje se svih 4 rezultata

 • KNEIPP OD A DO Ž

  290,00 kn 261,00 kn

  Kneipp od A do Ž

  Načinjen je poput leksikona i informira vas o najvažnijim zdravstvenim tegobama te mogućnostima njihovog rješavanja pomoću Kneippovih metoda liječenja. U slučaju kad samoliječenje nije dovoljno, savjetima vas upućuje na konzultacije s vašim osobnim liječnikom.

   

 • DOLINA STRAHA

  178,00 kn

  DOLINA STRAHA

  Postoji li kakva povezanost između okrutnog ubojstva u Engleskoj i strahota koje su se u prošlosti odigravale s druge strane oceana? Sherlock Holmes i ovaj će na put dati nedvosmislene odgovore.

 • NAŠI OBIČAJI I TRADICIJA

  179,00 kn

  Naši običaji i tradicija

  U ovoj knjizi upoznati ćemo najvažnije hrvatske blagdanske tradicije (kako katoličkog, tako i pravoslavnog, muslimanskog i židovskog stanovništva), proslave povodom važnih životnih događaja, a pripremili smo vam i tradicionalne starinske recepte jela koja se poslužuju tijekom blagdana i proslava.

 • POVIJEST KARTANJA U HRVATA

  159,00 kn

  POVIJEST KARTANJA U HRVATA

  Tijekom dvadesetogodišnjeg istraživanja igara s kartama i kolekcioniranja karata primijetio sam da karte i kartanje, iako udomaćeni, nisu jednoznačni pojmovi. Tako je u Hrvatskom enciklopedijskom rječniku profesora dr. sc.Vladimira Anića, u svesku šest na str. 56., pod natuknicom KARTA navedeno više oblika: zemljopisne, osobne, članske, putne, kino, različite igraće i druge karte.