Rasprodano

KNEIPP OD A DO Ž

38,49

Načinjen je poput leksikona i informira vas o najvažnijim zdravstvenim tegobama te mogućnostima njihovog rješavanja pomoću Kneippovih metoda liječenja. U slučaju kad samoliječenje nije dovoljno, savjetima vas upućuje na konzultacije s vašim osobnim liječnikom.

 

Opis

 

Prirodni načini liječenja je i Kneippova metoda. Koristimo je kao prevenciju i zaštitu od zaraznih bolesti, bolesti i poremećaja krvotoka, srčanih tegoba, probavnih smetnji, oboljenja istrošenosti zglobova i krvnih žila i dr. Jednako uspješno koristi i kod liječenja fizioloških poremećaja, a i kod živčanih i psiholoških smetnji.

Praktički dio: Između ostaloga, ovdje možete pronaći pregršt informacija o Kneippovim kurama u lječilištu i liječenju u vlastitom domu, kvašenjima, kupkama, polijevanjima, povojima i parnim kupeljima, primjeni Kneippovih metoda kod djece, prehrani i dijetama, ljekovitom bilju , homeopatiji, vježbanju i gimnastici, liječenju pijavicama, klistiranju, kurama ljekovitim biljem, te organizaciji kućne apoteke. Ova praktična knjiga o zdravlju nezaobilazan je savjetnik za svaku obitelj.

Narudžbenica: KNEIPP OD A DO Ž

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

    Polja označena zvijezdicom (*) su obavezna.